سوپرکنتاکت کیک بوکسینگ گلستان

جواد حاتمی

بنام خداوند جان وخرد
بنده جواد حاتمی متولد 1358 ، ساکن استان گلستان هستم .فارغ التحصیل رشته حقوق
در مقطع کارشناسی و همچنین مربی رسمی سبک سوپر کنتاکت کیک بوکسینگ
دارای کمربند مشکی دان 4 قصد دارم این وبلاگ را به یاری حق و شما دوستان گرامی
به این دنیای مجازی عرضه نمایم.

طبقه بندی موضوعی

۳ مطلب در تیر ۱۳۹۲ ثبت شده است

استان گلستان از لحاظ موقعیت جغرافیایی و داشتن شرایط آب و هوایی و اقلیمی متفاوت بستر مناسبی برای رشته های مختلف ورزشی میباشد.

از محدود استان های کشور بوده که همه اقلیم ها و همچنین قومیت های مختلف را در خود جای داده و به عبارتی ایران کوچک ، نگارستان ایران زمین نامیده میشود.

در فاصله کمتر از 20 دقیقه از مرکز استان شهر گرگان میتوان به جنگلهای هیرکانی و رشته کوه البرز ،دشت گرگان،بزرگترین دریاچه جهان خزر و حتی کویر و بیابان های آق قلا رسید.

ورزش گلستان در یک یا دو رشته ورزشی خاص خلاصه نمیشود. وجود استعدادهای بسیار زیاد و همچنین جوانان مستعد از اقوم مختلف باعث شده تا گلستان به عنوان یکی از قطب های ورزشی کشور محسوب شود.

به طوری که تعداد زیادی از رشته های مختلف ورزشی با فرهنگ این مردم گره خورده و به عبارتی جزئی از زندگی آنان محسوب میشود.

اکثر مردم شهرهای مختلف استان نیز در رشته های خاص ورزشی دارای معلومات فراوان بوده و گاها در بحث های داغ کوچه بازاری آنها کارشناسی رشته های ورزشی میباشد.

در اینجا به رشته های مختلف ورزشی که خاستگاه اصلی آنها در ایران در گلستان میباشد اشاره میکنم:

بسکتبال:بی شک گرگان را ا باید پایتخت بسکتبال ایران دانست چرا که بسکتبال شهر گرگان دارای سوابق درخشانی در طی سالهای گذشته بوده و هست.ورزشی که گرگانی ها خوب آن را درک میکنند و میفهمند.فقط کافی است برای اثبات این گفته روز بازی تیم محبوب شهر گرگان سری به سالن امام خمینی شهر گرگان زد تا خیل عظیم هوادران بسکتبال شهر گرگان را در سالن دید.سالنی که بی شباهت با جهنم برای تیم مقابل نخواهد بود و تمامی سالن به یک صدا تیم مورد علاقه شهر خود را تشویق میکنند و اکثر مردم شهر نیز اخبار را از تلویزیون و رادیو و رسانه ها رصد میکنند.

والیبال و والیبال ساحلی:رشته پرطرفدار در سرتاسر استان از شرق استان تا غرب.

گنبد،آق قلا و بندر ترکمن شهرهایی هستند که خاستگاه ورزش والیبال ایران بوده و هستندو در این بین گنبد به عنوان پایتخت بسکتبال ایران نامیده میشود به طوری که برای تماشای بازی والیبال در سالن المپیک شهر گنبد جایی برای سوزن انداختن نیست،والیبال در شهرهای مختلف استان نظیر گرگان و کردکوی نیز طرفداران زیادی دارد. والیبال ساحلی نیزدر بین شهرهای حاشیه دریای خزر طرفداران بسیاری داشته و اکثر ورزشکاران تیم ملی آن گلستانی میباشند.

کبدی:ورزشی که مدت طولانی از شروع به کار آن نمیگذرد اما به یکباره در تمامی رده های مختلف سنی آن و در دو بخش بانوان و آقایان میتوان گلستانی ها را دید.روستاهای محمد آباد گرگان و شهر سرخنکلا و جلین نیز جزو پایتخت های ورزش کبدی در ایران هستند و اغلب جوانان این محله ها به ورزش کبدی میپردازند.

کاراته:علی آباد کتول از دیر باز در رشته کاراته جزو شهرهای قهرمان پرور  بوده و هست و در تمامی دوره ها قهرمانان ملی در بخش های مختلف به تیم ملی معرفی کرده است و به گفته اکثر کارشناسان علی آباد را باید پایتخت کاراته ایران دانست.

کشتی با شال و آلیش:ورزشی محبوب در بین تمامی رده های مختلف سنی.از دیر باز در مراسم مختلف؛جشن ها و اعیاد در بین تمامی رده های سنی کشتی با شال برگزار میگردید و هم اکنون نیز کشتی با شال و ورزش آلیش نیز در بین اکثر اقوام دارای طرفدارن بسیار میباشد.

سوارکاری:اسب ترکمن یکی از نژادهای اصیل اسب ایرانی میباشد و در دنیا جزو نژاد برتر اسب دنیاست.کورسهای بهاره  پاییزه در شهرهای مختلف آق قلا،گنبد وبندر ترکمن هر ساله برگزار میگردد و جمعیت زیادی برای تماشای این رقابتهای مهیج به میدان های سوارکاری شهرهای نامبرده شده میروند.

کونگ فو:ورزشی کاملا ایرانی که توسط یک گلستانی ابداع و کونگ فوی ایرانی از گلستان به سرتاسر دنیا معرفی شد.کونگ فوی ایرانی ورزشی کاملا بومی و هم اکنون دارای فدراسیون مستقل میباشد.گرگان و آزادشهر را میتوان مهد این رشته ورزشی دانست.

سپک تاکرا:ورزشی جدید در ایران که شبیه والیبال بوده اما به جای دست با پا بازی میشود و هم در بخش سالن و ساحلی اکثر بچه های تیم ملی آن از گلستان بوده و گنبد خاستگاه این رشته ورزشی است.

اسکواش:در بین جوانان شهر گرگان دارای طرفداران بسیاری بوده و بویژه در بخش بانوان دارای جمعیت زیادی ورزشکار میباشد که در تمامی قسمت های مختلف آن گلستانی ها و گرگانی ها توان بالایی داشته و جزو مدعیان این رشته میباشند.

ورزشهای هوایی:ورزشی شاد و مفرح و هیجان انگیز که استان گلستان با دارا بودن شرایط مناسب برای این رشته ورزشی به خصوص در شهرستان مینو دشت هر ساله شاهد برگزاری مسابقات زیادی در سطح کشوری بوده ودر گرگان و مینودشت و سایر شهر ها طرفداران بسیاری دارد.

و اما در رشته های مختلف ورزشی دیگرنیز جوانان مستعدی هستند که هر ساله یکی از سکوهای اول تا سومی را به خود و استان گلستان اختصاص میدهند.ورزشهایی نظیر:

دوومیدانی،کشتی،رزمی،جودو،گلف،فوتسال بانوان،راگبی،هاکی و ژیمناستیک که بستر مناسبی برای رشد قهرمانان این رشته ها در استان گلستان وجود دارد.

امید آن دارم با داشتن چنین پتانسیل هایی در سرتاسر استان قدر این موقعیت ها را مسئولین عزیز دانسته و از وجود این بسترها برای رشد و پیشرفت ورزش استان در سطح کشور و سطوح بالاتر استفاده کنند.

  • جواد حاتمی

با سلام خدمت تمامی دوستان...

این اولین پست من در سال 92 و امیدوارم سال جدید سالی سرشار از موفقیت و سلامت برای شما و تمامی مردمان عزیزمان باشد.

جامعه امروزی ما بیش از هر روز نیاز به ورزش و تحرک دارد.فعالیت های شغلی ، دغدغه های خانواده ، زندگی ماشینی ، فشارها و استرس های روحی و روانی جزو عوامل بازدارنده ورزش به شمار می ایند.

عده ای طبق موقعیت شغلی خود نیاز دارند که ساعات زیادی در پشت میزهای اداره ها بنشینند و کار کنند و عده ای هم که اصلا فرصت ورزش کردن ندارند..جمعیت کثیری ازقشر  میانسال و کهنسال ما هم هنوز به اهمیت ورزش پی نبرده واز ورزش کردن سر باز میزنند.تعداد سالن های اختصاصی بانوان هم محدود بوده و از این رو عده ای از بانوان هم محدودیت های خاصی در ورزش کردن دارند.

با وجو همه مشکلات ورزش کردن جزو برنامه روزانه عده زیادی از مردم قرار دارد.

یکی از عوامل محدود کننده ورزش در بین اقشار مختلف مردم پرداخت هزینه های آن می باشد.وسایل و تجهیزات مربوط به رشته خاص ، پرداخت شهریه ماهانه ، هم چنین تغذیه صحیح و در موارد حرفه ای مصرف مکمل ها و ...جزو هزینه های اولیه ورزش و در موارد حرفه ای از کار افتادگی ، صرف زمانهای طولانی در اردوهای مختلف ، مسافرت های پرهزینه و ....جزو هزینه های ثانویه یا حرفه ای محسوب میشود.

در تعطیلات عید برای دید و بازدید به بسیاری از دوستان و آشنایان ورزشی سر زدم و به باشگاههای مختلفی رفتم که با اتفاقی جالب رو به رو شدم.

اکثر باشگاه ها شهریه  را بر روی برد نصب کرده بودند که نسبت به سال گذشته 20 تا 50 درصد افزایش قیمت داشت.با دوستان که صحبت کردم متوجه شدم که اجاره های سنگین باشگاه ها انها را مجاب به این کار کرده و اکثر انها نیز از این کار راضی نیستند چرا که تعدادی از شاگردان و هنرجویان به دلیل  عدم توانایی پرداخت ورزش را ترک کرده  و حتی در برخی موارد باشگاه ها به تعداد انگشتان دست هم هنرجو ندارد.

حال با وجود انکه عوامل بسیار زیادی مانع ورزش کردن مردم میشود و اگر شخصی به هر نحوی توانست وقتی برای ورزش بگذارد اگر با این هزینه ها مواجه شود بی شک از ورزش کردن منصرف خواهد شد.

امید آن دارم در سالی که رهبر معظم انقلاب آن را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کردند و همچنین حمایت شخص ایشان از ورزش  و ورزشکاران ،مسئولین محترم ورزش و تمامی نهادهای مربوطه فکری برای سهولت ورزش در بین اقشار مختلف مردم کنند که تمامی مردم جامعه از سلامت روحی و جسمی برخوردار شوند.

  • جواد حاتمی

زانو درد دارید ؟

 

درد زانو از جمله دردهایی است که بیمار را وادار می سازد به پزشک مراجعه کند. با نوع زندگی و فعالیت های اجتماعی در جامعه امروزی شمار این گونه بیماری ها رو به فزونی گذاشته است. زانودرد علل گوناگونی دارد و درمان های متفاوتی را می طلبد.
عرش نیوز:
علل زانودرد چیست؟
زانو درد بسته به سن افراد علل مختلفی دارد. به طور کلی زانودردها به دو دسته تقسیم می شوند:
یکی آنهایی که علل ثانویه دارند، مثلا فردی که دچار شکستگی زانو شده است.
در یکسری افراد هم زانودرد علت اولیه دارد، مانند افرادی که التهاب مفصل (آرتریت) زانو شده اند و غضروف مفصل زانوی آنها تخریب شده است.
چه افرادی دچار درد زانو می شوند؟
اصولا بر اساس سن بیمار که در چه سنی از زانو در شکایت می کند، افراد به دو دسته تقسیم می شوند:
۱- یکی افراد جوانی که معمولا از لحاظ ورزشی و تحرک بدنی فعال هستند و از درد جلوی زانو شکایت می کنند و درد آنها بیشتر موقع نشست و برخاست ایجاد می شود، به خصوص هنگامی که به کوه می روند و از کوه پاین می آیند، و یا از پله بالا و وپاین می روند، و یا هنگام نماز خواندن در نشست و برخاست از درد زانو شکایت می کنند.
۲- دسته دوم هم افرادی هستند که در سنین کهنسالی هستند و بیشتر تخریب غضروف مفصل زانو در این افراد است که موجب درد می شود که منجر به آرتروز می گردد.
خودتان را با فعالیت زیاد خسته نکنید، بلکه در اولین فرصت به استراحت بپردازید. گوش به زنگ باشید، زیرا بیشتر صدمات بدنی زمانی اتفاق می افتد که انسان خسته است
چطور درد زانو را تسکین دهیم؟
وقتی درد زانو به صورت مزمن در می آید زانو ورم می کند. برخی از بیماری ها باعث ورم و التهاب زانوها می شوند. صدمات زانو در ابتدا باعث ورم زانو می شود که خود سبب صدمات بیشتر خواهد شد و این روند همچنان ادامه پیدا می کند تا به صورت مزمن درمی آید.
با محافظت های پزشکی می توان این چرخه معیوب را شکست و صدمات آتی بافت های زانو را به حداقل رساند.
محافظت از زانو در مقابل بروز برخی از دردها بسیار مشکل است، ولی می توان با رعایت چند اصل مهم احتمال صدمه به زانوها را به حداقل کاهش داد:
- برای کاهش بیماری های زانو مثل (استئوآرتریت)، اگر چاق هستید، باید لاغر شوید. با لاغر شدن چه در کارهای روزمره و چه در قدم زدن، فشار روی زانوهایتان کاهش می یابد. کاهش وزن صدمات احتمالی به رباط ها و تاندون ها را کاهش می دهد.
- اگر به درد مزمن زانو مبتلا هستید، به شنا و یا ورزش های آبی بپردازید. وقتی بدن در آب غوطه ور می شود، از وزن بدن کاسته می شود. در نتیجه وزن بدن به زانوها فشار وارد نمی کند.
- اگر به استخر دسترسی ندارید و یا علاقه ای به ورزش های آبی ندارید، به ورزش هایی بپردازید که باعث کشش بدن و ماهیچه ها شوند. ورزش هایی چون بسکتبال، تنیس و دویدن را کم انجام دهید. اگر با این گونه ورزش ها درد زانوی شما تشدید شد، حتماً آن را محدود کنید. به بدنتان توجه کنید، اگر احساس کردید برخی از حرکات ورزشی به شما صدمه وارد می کند، نوع ورزشتان را تغییر دهید.
- خودتان را با فعالیت زیاد خسته نکنید، بلکه در اولین فرصت به استراحت بپردازید. گوش به زنگ باشید، زیرا بیشتر صدمات بدنی زمانی اتفاق می افتد که انسان خسته است.
- از زانوهایتان محافظت به عمل آورید. پوشیدن زانوبند هنگام ورزش شما را از برخی صدمات مصون نگه می دارد.
هنگامی که رانندگی می کنید، از زانوهایتان در مقابل صدمات ناشی از داشبورد محافظت کنید
مراقبت خانگی از زانو درد
درد زانویی که شما را از راه رفتن باز می‌دارد، باید بوسیله پزشک مورد بررسی قرار گیرد.
این توصیه‌ها به تسکین درد جزئی زانو کمک می کنند:
- استراحت دادن : استراحت در منزل از مهم ترین اصول درمان است.
بریس زانو
- زانو‌ی‌تان را بالا نگه دارید. می‌توانید زانو‌های‌تان را با گذاشتن بالش در زیر آنها بالا نگه دارید، یا بالشی را بین دو زانوی‌تان قرار دهید. قراردادن زانو در سطحی بلندتر از بدن باعث می شود نیروی جاذبه زمین، مایعات جمع شده در بافت صدمه دیده را کاهش داده، در نتیجه ورم نیز کمتر شده و خستگی را از ما دور می سازد.
- بستن زانوها : بستن زانوها به دو دلیل مفید است: هم ورم را کاهش می دهد و هم مکانیسم زانو را به نظم در می آورد. از بریس (تصویر مقابل) یا بانداژ زانو استفاده کنید.
- استفاده از داروها : اگر شما به زخم معده، بیماری کلیه و بیماری های خونی مبتلا نیستید، داروهای ضد التهابی در این مورد به شما کمک های فراوانی می کند. از داروهای مسکن معمول مانند استامینوفن یا ایبوپروفن برای کمک به تسکین درد و ورم استفاده کنید.
- روی زانوی‌ دردناک‌تان فشار نیاورید و از انداختن وزن روی آن پرهیز کنید.
- با کیسه یخ زانو را به طور مکرر کمپرس سرد کنید. در روز اول هر ساعت برای ۱۵ دقیقه روی زانو کیسه یخ بگذارید. پس از روز اول، دست کم چهار با در روز روی زانو یخ بگذارید.

درد زانو از جمله دردهایی است که بیمار را وادار می سازد به پزشک مراجعه کند. با نوع زندگی و فعالیت های اجتماعی در جامعه امروزی شمار این گونه بیماری ها رو به فزونی گذاشته است. زانودرد علل گوناگونی دارد و درمان های متفاوتی را می طلبد.

علل زانودرد چیست؟

زانو درد بسته به سن افراد علل مختلفی دارد. به طور کلی زانودردها به دو دسته تقسیم می شوند:

 

یکی آنهایی که علل ثانویه دارند، مثلا فردی که دچار شکستگی زانو شده است.
در یکسری افراد هم زانودرد علت اولیه دارد، مانند افرادی که التهاب مفصل (آرتریت) زانو شده اند و غضروف مفصل زانوی آنها تخریب شده است.

 

چه افرادی دچار درد زانو می شوند؟

اصولا بر اساس سن بیمار که در چه سنی از زانو در شکایت می کند، افراد به دو دسته تقسیم می شوند:

۱- یکی افراد جوانی که معمولا از لحاظ ورزشی و تحرک بدنی فعال هستند و از درد جلوی زانو شکایت می کنند و درد آنها بیشتر موقع نشست و برخاست ایجاد می شود، به خصوص هنگامی که به کوه می روند و از کوه پاین می آیند، و یا از پله بالا و وپاین می روند، و یا هنگام نماز خواندن در نشست و برخاست از درد زانو شکایت می کنند.

 

۲- دسته دوم هم افرادی هستند که در سنین کهنسالی هستند و بیشتر تخریب غضروف مفصل زانو در این افراد است که موجب درد می شود که منجر به آرتروز می گردد.خودتان را با فعالیت زیاد خسته نکنید، بلکه در اولین فرصت به استراحت بپردازید. گوش به زنگ باشید، زیرا بیشتر صدمات بدنی زمانی اتفاق می افتد که انسان خسته است.

 

چطور درد زانو را تسکین دهیم؟

وقتی درد زانو به صورت مزمن در می آید زانو ورم می کند. برخی از بیماری ها باعث ورم و التهاب زانوها می شوند. صدمات زانو در ابتدا باعث ورم زانو می شود که خود سبب صدمات بیشتر خواهد شد و این روند همچنان ادامه پیدا می کند تا به صورت مزمن درمی آید.

 

با محافظت های پزشکی می توان این چرخه معیوب را شکست و صدمات آتی بافت های زانو را به حداقل رساند.

محافظت از زانو در مقابل بروز برخی از دردها بسیار مشکل است، ولی می توان با رعایت چند اصل مهم احتمال صدمه به زانوها را به حداقل کاهش داد:

- برای کاهش بیماری های زانو مثل (استئوآرتریت)، اگر چاق هستید، باید لاغر شوید. با لاغر شدن چه در کارهای روزمره و چه در قدم زدن، فشار روی زانوهایتان کاهش می یابد. کاهش وزن صدمات احتمالی به رباط ها و تاندون ها را کاهش می دهد.
- اگر به درد مزمن زانو مبتلا هستید، به شنا و یا ورزش های آبی بپردازید. وقتی بدن در آب غوطه ور می شود، از وزن بدن کاسته می شود. در نتیجه وزن بدن به زانوها فشار وارد نمی کند.
- اگر به استخر دسترسی ندارید و یا علاقه ای به ورزش های آبی ندارید، به ورزش هایی بپردازید که باعث کشش بدن و ماهیچه ها شوند. ورزش هایی چون بسکتبال، تنیس و دویدن را کم انجام دهید. اگر با این گونه ورزش ها درد زانوی شما تشدید شد، حتماً آن را محدود کنید. به بدنتان توجه کنید، اگر احساس کردید برخی از حرکات ورزشی به شما صدمه وارد می کند، نوع ورزشتان را تغییر دهید.
- خودتان را با فعالیت زیاد خسته نکنید، بلکه در اولین فرصت به استراحت بپردازید. گوش به زنگ باشید، زیرا بیشتر صدمات بدنی زمانی اتفاق می افتد که انسان خسته است.
- از زانوهایتان محافظت به عمل آورید. پوشیدن زانوبند هنگام ورزش شما را از برخی صدمات مصون نگه می دارد.هنگامی که رانندگی می کنید، از زانوهایتان در مقابل صدمات ناشی از داشبورد محافظت کنید.

 

مراقبت خانگی از زانو درد

درد زانویی که شما را از راه رفتن باز می‌دارد، باید بوسیله پزشک مورد بررسی قرار گیرد.

 

این توصیه‌ها به تسکین درد جزئی زانو کمک می کنند:
- استراحت دادن : استراحت در منزل از مهم ترین اصول درمان است.

 

بریس زانو

- زانو‌ی‌تان را بالا نگه دارید. می‌توانید زانو‌های‌تان را با گذاشتن بالش در زیر آنها بالا نگه دارید، یا بالشی را بین دو زانوی‌تان قرار دهید. قراردادن زانو در سطحی بلندتر از بدن باعث می شود نیروی جاذبه زمین، مایعات جمع شده در بافت صدمه دیده را کاهش داده، در نتیجه ورم نیز کمتر شده و خستگی را از ما دور می سازد.

- بستن زانوها : بستن زانوها به دو دلیل مفید است: هم ورم را کاهش می دهد و هم مکانیسم زانو را به نظم در می آورد. از بریس (تصویر مقابل) یا بانداژ زانو استفاده کنید.
- استفاده از داروها : اگر شما به زخم معده، بیماری کلیه و بیماری های خونی مبتلا نیستید، داروهای ضد التهابی در این مورد به شما کمک های فراوانی می کند. از داروهای مسکن معمول مانند استامینوفن یا ایبوپروفن برای کمک به تسکین درد و ورم استفاده کنید.
- روی زانوی‌ دردناک‌تان فشار نیاورید و از انداختن وزن روی آن پرهیز کنید.
- با کیسه یخ زانو را به طور مکرر کمپرس سرد کنید. در روز اول هر ساعت برای ۱۵ دقیقه روی زانو کیسه یخ بگذارید. پس از روز اول، دست کم چهار با در روز روی زانو یخ بگذارید.

 برگرفته از سایت http://fa.parsiteb.com


  • جواد حاتمی